Han har blivit kallad för den nya Justin Bieber. Har över tio miljoner följare på Instagram och Twitter. Nu är amerikanske Austin Mahone, 20, aktuell med nya skivan ForMe+You.

Hur skulle du beskriva nya skivan?

– Den är en kul och full av energi. Jag samarbetar med många olika artister från olika genrer. Så det finns en stor variation på låtarna.

Berätta om senaste singeln Lady!

– Det är en cover på den franska house duon Modjos låt Lady (Hear me tonight). Jag gör den tillsammans med rapparen Pitbull och vi kör vår egen grej.

Har du några tips för att bli en succé på sociala medier?

– Var konsekvent och lägg upp nya saker varje dag. Försöka att vara rolig men framför allt var dig själv. Mycket av min framgång har jag att tacka sociala medier för.

Du samarbetar ofta med andra artister. Vem skulle du helst vilja göra en låt med?

– Jag skulle gärna vilja jobba med Chris Brown. Han är grym både på att sjunga och dansa.

Har du gjort någon spelning i Sverige?

– Nej. Jag har varit där en gång, men då var det för att spela in i en studio. Jag var bara där i två dagar. Men jag kommer absolut komma tillbaka. Just nu håller jag på med en miniturné hemma i USA. När den är slut ska jag försöka ta mig utanför landet.

Lyssnar du på några svenska artister?

– Jag känner inte till så mycket svensk musik, men jag gillar Zara Larsson. Hennes nya singel So good är verkligen jättebra.

KP intervjuade dig 2013. Hur har du utvecklats som artist sedan dess?

– Jag har blivit mycket bättre på precis allt. Sjunga, producera och dansa. Så jag har växt jättemycket och fortsätter att växa varje dag.