Popgruppen Dolly Style har många inbitna fans. Efter att det under en tid varit tyst från medlemmarna Holly, Molly och Polly, är det nu dags att släppa en ny låt. KP träffade Dolly Style som ställde upp i en bubbel challenge. Vem är bäst på  bubblor? Kolla  klippet!

Holly, Molly och Polly i Dolly Style

Foto: Foto: Malin Bäcklund

 

Holly i Dolly Style

Foto: Foto: Malin Bäcklund


Holly

Molly i Dolly Style

Foto: Foto: Malin Bäcklund


Molly

Polly i Dolly Style

Foto: Foto: Malin Bäcklund


Polly

 

5 snabba

Glass eller Cupcake

Kropp eller Knopp

Rullskridskor eller Airboard

Noshörning eller Enhörning

Vampyr eller Zombie

Berätta om er nya singel Bye bye bby boo!

– Det är en girl power-låt som handlar om att gå vidare från ett förhållande som tagit slut. Det där ögonblicket när du inser att du har det mycket bättre utan den killen eller tjejen, säger Holly.

Det är första gången ni har varit med och skrivit en låt. Hur var det?

– Det har funkat jättebra! Vi kompletterar varandra väldigt bra, någon är bättre på att skriva melodi medan någon annan är bättre på text, säger Polly.

Hur är det att bara vara kända som Holly, Molly och Polly och inte era riktiga namn?

– Det är skönt och lyxigt. Vi kan välja mellan båda världarna. Vill man vara privat går det bra. Men när vi tar på oss perukerna får vi uppmärksamhet direkt, säger Holly.

– Ibland när jag är ute och går i privata kläder ser jag barn som jag vet är fans. Då kan jag tänka, ni skulle bara vet vem jag egentligen är säger, Molly.

Vilka var ni när ni gick på mellanstadiet?

– Det var en konstig ålder tycker jag, säger Holly. Mina kompisar började sminka sig, men det ville egentligen inte jag. Jag hade mitt kompisgäng där jag var väldigt full av energi. Men utanför det var jag ganska tillbakadragen, jag skulle aldrig ställa mig upp och prata framför klassen.

– Jag var väldigt aktiv och gillade att leka ute, säger Molly. Blyg, men samtidigt en teaterapa bakom kulisserna. Jag hade också ett öga för dem som inte syntes och hördes mest. Jag ville vara med alla. I den åldern ville många att man skulle välja ett gäng att vara med, men det ville inte jag. Men så funkade det inte och jag blev ensam under en period.

– Det var då jag upptäckte musiken och bandet The Ark, säger Polly. De vågade verkligen vara sig själva. Jag hoppas att vi ska betyda lika mycket för andra som de betydde för mig. De formade mig. Som person var jag väldigt framåt och hade färgglada kläder. Klasskompisarna sa att jag såg ut som ett vandrande barnkalas, men jag brydde mig inte.

 

Film: Malin Bäcklund